Logo Voetbalblog
Heitinga gaat weer voetballen
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

Heitinga gaat weer voetballen

De verdediger bekijkt momenteel hoe hij zijn carrière gaat voortzetten. Een week geleden was Heitinga actief als analyticus op televisie en ook een carrière als trainer is een optie.

Op zijn eigen blog meldt de Nederlander nu dat hij weer gaat voetballen. “Niet schrikken, hoor!”, schrijft hij. “Ajax blijft mijn club en het afscheid is definitief.” Niemand anders dan ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart heeft Heitinga uitgenodigd om te komen spelen voor Lucky Ajax.

Het gelegenheidsteam van de Amsterdammers en speelt regelmatig een wedstrijd. Het team wordt voortgedreven door Sjaak Swart zelf. “Ik kon natuurlijk geen nee zeggen”, laat Heitinga weten. “Het zijn allemaal mooie nieuwe ervaringen, zoals ik deze week ook weer mocht aanschuiven bij Jack van Gelder en Ziggo Sport.”

De laatste weken houdt Heitinga zich ook bezig met de trainingen. Zo helpt hij Hennie Spijkerman met enkele trainingen. Na een ruime maand als oud-voetballer begint het besef te ontstaan: “Het was daarom leuk afgelopen weekeinde in Duitsland mezelf in Oranjeshirt op een groot billboard tegen te komen”, meldt de verdediger. “Een levensgrote reclame van Sky maakte duidelijk dat ik nog niet helemaal ben vergeten.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog