Logo Voetbalblog
Het belang van een goed trainingspak

oktober 2018 • Voetbalnieuws

Het belang van een goed trainingspak

Afgelopen weekend is de wintertijd ingegaan en dat betekent dat het ’s avonds weer vroeger donker zal worden de komende weken. We merken nu echt dat de zomer voorbij is en de koude en natte herfst- en wintermaanden eraan zitten te komen. Bij het ingaan van de wintertijd werd er in verschillende delen van het land zelfs al vorst gemeten. Ook al ziet het er voor de komende weken iets minder slecht uit, de zomer hebben we helaas echt achter ons gelaten.

Ook voor de voetbaltrainingen heeft de wintertijd en het kouder worden grote invloed. Waar we tot enkele weken terug nog lekker in een kort broekje naar buiten konden gaan, moeten we nu de lange broeken en trainingsjacks weer uit de kast gaan halen. En dan zal je net zien dat je even vergeten was dat je trainingsbroek vorig jaar kapot gegaan is. Tijdens die laatste training op dat harde veld toen het zo koud was maakte je een sliding, en oeps, kapot was je knie. Tijd om een nieuw voetbal trainingspak te bestellen, want met zo’n groot gat in je broek kan jij je natuurlijk niet vertonen op de training.

Ruime keuze in trainingspakken

Waar je vroeger slechts de keuze had uit enkele standaard trainingspakken is de keuze tegenwoordig vele malen groter. Ieder merk brengt complete lijnen uit in vele verschillende kleuren en patronen en ook van de meeste voetbalclubs zijn de trainingspakken van Nike, Adida, Puma of een ander bekend voetbalmerk te kopen. Dat maakt het online bekijken van de trainingspakken een stuk leuker natuurlijk!

Zo kan jij dus in hetzelfde trainingspak rondlopen als grote voetbalhelden zoals Messi, Ronaldo of van jouw favoriete (Nederlandse) voetbalclub. Als je snel bent dan heb je het trainingspak nog op tijd binnen voordat de echte kou ons land betreedt. En dat is ook hard nodig, want niks is slechter voor je spieren dan dat ze te koud worden tijdens een training.

Behalve voor de training is het natuurlijk ook belangrijk dat je er voor en na de wedstrijd lekker warmpjes bij zit. Of mocht je onverhoopt op de bank plaats moeten nemen de komende maanden. Het mooiste is het natuurlijk als het complete team in hetzelfde pak rondloopt. Als jullie als écht team het sportpark van de tegenstander op komen lopen in een strak trainingspak dan sta je sowieso al met 0-1 voor. Super goed voor de teamgeest en een absolute meerwaarde voor jullie uitstraling als team.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog