Logo Voetbalblog
Hoe boek ik het slimst een voetbalreis?

oktober 2016 • Voetbalnieuws

Hoe boek ik het slimst een voetbalreis?

Naast de absolute wereldtop in actie zien betekent een voetbalreis ook een weekendtrip naar een Europese stad. Dat maakt een voetbalreis extra aantrekkelijk. En als je dan besloten hebt om te gaan heb je 2 opties: je regelt alles zelf óf je boekt via een aanbieder in voetbalreizen het gehele pakket inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdkaarten.

Zelf regelen
Een voetbalreis helemaal zelf regelen is natuurlijk mogelijk. Let wel: het is veel werk én vaak duurder dan een complete voetbalreis omdat je alles los boekt. Stap 1 is besluiten naar welke club je gaat. Hoe populairder de club en de wedstrijd, denk bijvoorbeeld aan el Clásico, hoe lastiger en duurder het kopen van kaarten zal zijn bij het zelf regelen van de voetbalreis. Daarna zal je nog op zoek moeten naar verblijf en reis.

Alles geregeld
Geef je het liever uit handen? Regel dan alles in één keer via een betrouwbare aanbieder in voetbalreizen. Omdat je de reis, het hotel en de wedstrijdkaarten als pakket koopt ben je vaak ook nog goedkoper uit. En ook hier geldt: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de voetbalreis. Bij een goede aanbieder vind je ook wedstrijdbescherming en zitplaatsgarantie als handige extra’s. Dan ga je pas echt ontspannen op reis!

equipo-voetbalreizen

Populaire bestemmingen
Het aantrekkelijke voetbal, de sterke competities en de absolute wereldtop aan spelers maken van FC Barcelona, Manchester United en Real Madrid de populairste clubs om een voetbalreis naartoe te boeken. Naast het fantastische voetbal hebben Barcelona, Manchester en Madrid ook alles te bieden voor een geweldig verblijf. Tijdens voetbalreizen Spanje en voetbalreizen Engeland beleef je een onvergetelijke tijd!

Belangrijk om op te letten
Of je nu alles zelf regelt of een pakket boekt bij een aanbieder in voetbalreizen, wees alert op keurmerken bij aanbieders van wedstrijdkaarten en reizen. Let in elk geval op SGR- en Thuiswinkelgarantie. De meest betrouwbare partijen bieden daarnaast ook zitplaatsgarantie en wedstrijdbescherming aan.

Tip: zoek online naar recensies van de aanbieder voordat je boekt.

Een geheel verzorgde en betrouwbare voetbalreis boek je met Equipo Voetbalreizen. Kijk voor speelschema’s en meer informatie op de website.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog