Logo Voetbalblog
Is Luc Castaignos al klaar voor Oranje?
© Pro Shots

september 2015 • Voetbalnieuws

Is Luc Castaignos al klaar voor Oranje?

In de waan van de dag ga je dan wat speculeren en dan komt al gauw de vraag naar boven. Is Castaignos al klaar voor Oranje? In eerste instantie ben je geneigd nee te zeggen. De competitie is nog jong. Nu gaat het even lekker maar wie zegt dat dit zo blijft. Laat hem eerst maar constant presteren, dan praten we daarna wel verder.

Aan de andere kant kan je denken: “Zoveel slechter als het nu met het Nederlands elftal gaat kan het bijna niet”. Dan is het selecteren van de voormalige spits van Feyenoord en FC Twente misschien niet eens zo’n gek idee. Vergeleken met Klaas-Jan Huntelaar en Bas Dost is Castaignos veel beweeglijker maar minstens zo dodelijk in de afronding. Een aanval met Memphis-Castaignos-Robben zou wellicht niet eens zo gek zijn.

Überhaupt jong fris bloed in Oranje kan geen kwaad. Nederland lijkt wel een beetje klaar met de (volgevreten?) vedettes en hunkert naar een nieuwe frisse wind. De keuze ligt natuurlijk bij bondscoach Danny Blind maar het is voor hem misschien wel een idee om Luc Castaignos alvast in het achterhoofd te houden. Het zou zomaar wat kunnen worden.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog