Logo Voetbalblog
Update: Jans tekent eenjarig contract bij oude liefde
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Update: Jans tekent eenjarig contract bij oude liefde

Volgens RTV Noord tekent Jans een eenjarig contract. De oefenmeester wil het echter niet bevestigen: “Ik zit bij de kapper. Ik kan nog niks zeggen.”

Groningen kondigde dinsdagochtend een persconferentie aan. Op Twitter werd een foto geplaatst waarop een contract dat klaarligt te zien is. ‘Voor wie is dit contract?’, tweette Hans Nijland, de algemeen directeur van de Groningers.

 

Update 16.45 uur:

Ron Jans is dinsdagmiddag gepresenteerd als de nieuwe technisch manager van FC Groningen. Hij tekent voor één seizoen bij Groningen. Jans wordt de opvolger van Peter Jeltema, die op 1 september stopt.

“Ik ga het doen en ga kijken of het bij me past”, aldus Jans, die heel benieuwd en nieuwsgierig is naar zijn nieuwe uitdaging. “Ik ben blij dat ik 1 juli al kan beginnen, zodat ik nog over de schouder van Peter Jeltema kan meekijken.”

“Het is toch een totaal ander vak dan trainer zijn. Ik ben heel benieuwd en nieuwsgierig naar hoe ik het ga ervaren. En dat bij de club die mij vijftien jaar geleden de kans gaf om hoofdtrainer te worden in het betaalde voetbal. Ik hoop op een zelfde lange en succesvolle samenwerking als tijdens mijn periode als trainer bij de club”, aldus Jans.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog