Logo Voetbalblog
Janssen officieel speler van Tottenham
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

Janssen officieel speler van Tottenham

De spits tekende dinsdag een contract voor vier jaar bij de Engelse club. Afgelopen seizoen was Janssen goed voor maar liefst 27 competitiedoelpunten. AZ en de Spurs doen geen uitlatingen over de transfersom, maar volgens verschillende media gaat het om een bedrag van ruim twintig miljoen euro.

“Het was de afgelopen weken een interessant traject”, laat directeur voetbalzaken Max Huiberts weten op de website van de Alkmaarders. “We hebben met elkaar goed geweten wat we wilden en dat is uiteindelijk gekomen. Tottenham is een pittige onderhandelingspartner, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.”

“Aan de ene kant is AZ trots op deze transfer, aan de andere kant is het jammer dat we een speler van dit kaliber en met deze persoonlijkheid kwijtraken. We gunnen Vincent deze transfer echter van harte en wensen hem veel succes in Londen”, aldus Huiberts.

De kersverse speler van de Spurs liet zich ook nog even horen: “Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar Tottenham Hotspur kan gaan maken. Gelukkig zijn de clubs uiteindelijk tot een akkoord gekomen. Ik heb iedereen de hand kunnen schudden en vertrek door een hele grote voordeur.”

“Ik denk dat het voor alle drie de partijen een prima deal is. Ik ga naar een fantastisch voetballand, met ook nog eens Champions League erbij. Ik heb bij AZ het mooiste voetbaljaar uit mijn leven gehad. De mensen met wie ik heb gewerkt, zijn fantastisch geweest. Mijn stap naar AZ is een prima zet geweest, ik kijk alleen maar positief terug op mijn tijd in Alkmaar”, besluit Janssen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog