Logo Voetbalblog
Johan Derksen maakt Jesse Klaver boos: “Gaat je geen zak aan”
© YouTube

december 2017 • Voetbalnieuws

Johan Derksen maakt Jesse Klaver boos: “Gaat je geen zak aan”

Nodig Johan Derksen uit aan je tafel en het is binnen tien minuten ruzie. Dat bleek gisteren maar weer eens, toen de sigaarsnor was aangeschoven bij Jinek.

Johan kwam eigenlijk om te praten over zijn theatershow in Ahoy, maar heeft overal een mening over. En dus kon hij het niet laten in discussie met Jesse Klaver scherp op te merken: “Zolang Jesse met zijn functie nog een papadag erop na kan houden, nou, dan is het nog niet zo slecht gesteld met Nederland.” Ook noemde hij het publieke optreden van Klaver ‘een act’.

Dat schoot compleet in het verkeerde keelgat bij de Groenlinks-leider. “Weet je wat ik me eigenlijk niet kan veroorloven? Dat ik het een papadag noem. Want je moet iedere dag vader zijn. Ik vind dat, in welke positie je ook zit, je je verantwoordelijkheden en taken moet delen.”

Daar voegde hij aan toe: “Ik denk dat ik een beter politicus ben als ik óók m’n best doe om nog een enigszins aanwezige vader te zijn. En welke keuzes ik voor de rest als vader maak, die gaan je geen zak aan.”

Bekijk hieronder de complete ‘fittie’ tussen Johan en Jesse:

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog