Logo Voetbalblog
Klaassen nu al geflopt in Engeland: “Geen toekomst voor hem bij Everton”
© Pro Shots

november 2017 • Voetbalnieuws

Klaassen nu al geflopt in Engeland: “Geen toekomst voor hem bij Everton”

Davy Klaassen mag meestal de bank warmhouden bij Everton, maar kreeg donderdagavond de kans zich te bewijzen in de Europa League.

Dat liep uit op een fiasco: de voormalig Ajacied ging met zijn team keihard onderuit in eigen huis. De wedstrijd tegen Atalanta eindigde in 1-5 voor de bezoekers.

David Unsworth, de opvolger van Ronald Koeman, was hard in zijn oordeel over Klaassen en co: “Ik vroeg die spelers om het me moeilijk te maken om ze zondag buiten de basis te houden. Maar de meesten hebben het me heel makkelijk gemaakt…”

Ook analist Kenneth Perez was bij FOX Sports kritisch en denkt dat het nu al einde verhaal is voor Klaassen. “Ik hoop echt dat een Duitse club hem oppikt en dat er dan een nieuw leven voor hem inzit. Dat klinkt heel gek na vier maanden, maar het lijkt erop dat er geen toekomst meer voor hem is bij Everton.”

Hij vervolgde: “Wij denken altijd hier: onze beste spelers kunnen een stap maken. Nou Memphis kon het niet bij de absolute top, maar dat lukt dus ook niet bij de subtop. Want Klaassen was toch wel een top drie-speler in Nederland.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog