Logo Voetbalblog
Koch volgt ploeggenoot naar NAC
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Koch volgt ploeggenoot naar NAC

De 23-jarige verdediger maakte in augustus 2013 zijn debuut voor Jong PSV, nadat hij in Eindhoven de jeugdopleiding doorliep.

Koch is geen onbekende voor NAC: in de winterstop van het seizoen 2014/15 werd hij door PSV verhuurd aan de club uit Breda. Afgelopen seizoen speelde hij een half seizoen op huurbasis voor FC Utrecht, de rest van het seizoen kwam hij uit voor Jong PSV.

“Menno past goed in het plaatje dat wij voor ogen hebben en we zijn dan ook blij dat wij deze talentvolle Nederlandse speler voor drie jaar kunnen vastleggen. Er zit veel potentie in Menno en hij past met zijn karakter goed binnen onze groep”, aldus Hans Smulders op de clubwebsite.

“Door zijn constante motivatie om iedere dag beter te willen worden, zijn wij ervan overtuigd dat hij zich binnen de randvoorwaarden die wij bieden nog verder gaat ontwikkelen. In zijn eerdere periode bij NAC heeft hij als voetballer en persoon al een goede indruk achtergelaten. Hij weet wat er bij een club als NAC gevraagd wordt op en ook buiten het veld.”

“Na een goed gesprek bij NAC ben ik overtuigd geraakt van het plan dat ze voor mij voor ogen hebben”, vertelt Koch. “Ik denk dat ik me hier kan ontwikkelen tot een betere speler. Daarnaast heb ik nog steeds warme gevoelens bij de supporters en een goed gevoel bij de gehele uitstraling van de club vanuit mijn vorige periode bij NAC.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog