Logo Voetbalblog
Te laag bod Willem II, Ajax profiteert
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

Te laag bod Willem II, Ajax profiteert

De Tilburgse club was tevreden over de verrichtingen van de aanvaller, maar beide partijen kwamen er niet uit en braken de onderhandelingen af.

“Financieel zat vraag en aanbod ver uit elkaar”, laat zaakwaarnemer Dries Boussatta weten aan Voetbal International. Calcan speelde prima in de oefenwedstrijd tegen De Graafschap en liet ook op de trainingen zijn talent zien.

“Ze zeiden dat ze nog nooit zo’n groot talent hadden gezien in de laatste paar jaar, maar het aanbod strookt niet met de feedback die ik kreeg van de club”, aldus Boussatta.

“Ik ken de situatie van de club, maar ik heb Andreas naar Willem II gebracht nadat ze me hadden verteld met welk budget zij een speler mochten halen. Dat was het dubbele van wat ze nu hebben geboden”, vertelt de zaakwaarnemer.

Daardoor staakten de Roemeens international Onder-21 jaar en Boussatta de onderhandelingen met de Tilburgers. “We bekijken deze week de andere opties. Vanaf morgen traint hij mee met Jong Ajax. Mogelijk komt daar nog iets uit, maar er is bijvoorbeeld ook een Russische ploeg die hem aan het werk wil zien en een aantal Eredivisie-clubs hebben interesse getoond.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog