Logo Voetbalblog
Labyad kondigt binnenlandse transfer aan: “Gaat wat gebeuren”
© Pro Shots

december 2017 • Voetbalnieuws

Labyad kondigt binnenlandse transfer aan: “Gaat wat gebeuren”

Zakaria Labyad wil in de toekomst graag nog eens in het buitenland spelen, maar eerst hoopt de speler van FC Utrecht uit te komen voor een Nederlandse topclub. Er lijkt zelfs al iets in de pijplijn te zitten, zo vertelt de 24-jarige Labyad in Bij Andy in de auto,

“Ik wil absoluut nog een keer naar het buitenland. Dat wil ik zeker”, vertelt de smaakmaker van de Domstedelingen in gesprek met Andy van der Meyde. “Maar ik wil eerst nog wel een stap maken in Nederland, naar een topclub.”

“Ik kan niet veel verklappen, maar er gaat misschien wel wat gebeuren”, zegt hij lachend. “In de winterstop? Dat ligt er aan. FC Utrecht heeft me de kans gegeven. Ik wil nu een volgende stap maken, zonder gevechten.”

“Toen ik bij Utrecht kwam, heb ik duidelijk aangegeven dat ik het als een tussenstation zie, naar de top van Nederland”, geeft Labyad toe. “Dat weet de trainer ook van mij.”

De aanvallende middenvelder bevestigt dat hij in de winter mogelijk naar een club uit de traditionele top drie verkast: “Misschien wel PSV… Waarom niet? Ik ben daar opgegroeid.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog