Logo Voetbalblog
Luckassen tekent vijfjarig contract bij PSV
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Luckassen tekent vijfjarig contract bij PSV

Dat maken beide clubs bekend via de officiële kenalen. De 22-jarige Luckassen speelde sinds het seizoen 2014/15 in de hoofdmacht van AZ en kwam daarin tot 60 Eredivisie-duels.

“We waren op de hoogte van de ambities van Derrick om dit jaar de volgende stap in zijn carrière te maken. Met PSV is er een club gekomen die ook aan de voorwaarden van AZ wil voldoen”, reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts op de website van de Alkmaarders.

“Derrick heeft sinds hij in onze jeugdopleiding kwam, ieder jaar goede stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. Wij wensen hem succes in zijn verdere carrière.”

Luckassen is blij met zijn overstap: “Ik ben enorm trots dat ik deze overstap kan maken. Ik heb puur op gevoel voor PSV gekozen”, vertelt de mandekker op de website van PSV.

“Er waren wat andere opties, maar ik vind PSV een mooie club, een die bij me past. Ik hoop dat ik hier heel mooie tijden kan beleven. Ik ben snel, sterk en wil mezelf graag bewijzen. Ik moet hard werken om aan spelen toe te komen en dat ga ik ook doen.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog