Logo Voetbalblog
“Ik heb me dit seizoen dood verveeld”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Ik heb me dit seizoen dood verveeld”

Peter Schmeichel heeft het helemaal gehad met het spel van de Red Devils. “Ik heb me dit seizoen bij Manchester United, een club waar ik al van hou sinds ik een kind ben en die ik sindsdien ook altijd heb gevolgd, helemaal dood verveeld”, aldus de oud-doelman in gesprek met Sky Sports.

“We zijn nu één van die clubs die de compleet verkeerde kant op zijn gesleept, we speelden vroeger nooit zo als we nu doen. We gingen nooit voor de 1-0 om daarna alleen maar te verdedigen, we probeerden altijd die tweede en die derde te maken.”

“Al het harde werk dat Sir Alex Ferguson in de club heeft gestopt om nog te redden wat er van de tijd van Sir Matt Busby over was is in een korte tijd kapot gemaakt”, vertelt Schmeichel. “Ik, als fan, wil natuurlijk winnen, maar ik wil ook vermaakt worden.”

De voormalig doelman zou Zlatan Ibrahimovic graag op Old Trafford willen zienD. “Ik las het in de krant en ik zou het geweldig vinden als hij naar United komt. Ik heb dit al vaker gezegd, maar hij is geboren om voor United te spelen.”

“Hij lijkt op Eric Cantona en is iemand die de jongens in de kleedkamer en het publiek kan inspireren, daar draait het allemaal om. Het draait er niet om op zondagmiddag lekker een dutje te doen op Old Trafford”, besluit Schmeichel.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog