Logo Voetbalblog
‘Meerdere spelers willen weg bij Ajax’
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

‘Meerdere spelers willen weg bij Ajax’

Volgens De Telegraaf ligt de oorsprong van de vertrekwens van Sánchez aan het eind van vorig seizoen te liggen. Na de verloren Europa League-finale sprak trainer Peter Bosz met de as van het elftal.

De oefenmeester was toen nog niet bezig met een vertrek naar Borussia Dortmund en deed een klemmend beroep op André Onana, Sánchez, Hakim Ziyech, Davy Klaassen en Kasper Dolberg om te blijven. Bosz calculeerde een transfer van Klaassen wel in.

In ruil voor de loyaliteit van die spelers zou hij vier directe versterkingen toegezegd hebben. Ajax roerde zich op de transfermarkt en trok Klaas-Jan Huntelaar, Luis Manuel Orejuela, Benjamin van Leer, Kostas Lamprou en Dennis Johnsen aan, maar geen van allen is momenteel basisspeler.

Die bewegingen is ’tegen het zere been van de blijvers’, zo meldt eerdergenoemd medium. De spelers denken allemaal aan een vertrek, wat zorgt voor explosiegevaar binnen Ajax.

Door de zeperds tegen OGC Nice, Heracles Almelo en Rosenborg BK neemt de druk op de leiding van de club toe. Niemand begrijpt waar de beloofde aanwinsten blijven.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog