Logo Voetbalblog
Memphis: “Ik moet mezelf verbeteren”
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Memphis: “Ik moet mezelf verbeteren”

De aanvaller heeft zijn oude niveau nog niet echt laten zien in het shirt van Manchester United. Depay zelf weet dat er nog veel moet gebeuren om zijn vorm terug te krijgen.

“Ik heb de verwachtingen nog niet waar heb gemaakt. Nog niet. Ik zal blijven vechten om ze wel waar te maken”, vertelt Memphis tijdens de lancering van de nieuwe campagne van Under Armour. “Ik heb grote verwachtingen van mezelf. Dat is belangrijk. De club en ik zijn druk om het te verbeteren.”

De jongeling wil echter geen tijdsdruk: “Ik wil geen datum erop plakken of zeggen wanneer ik de verwachtingen waar maak, maar het komt. Zelfvertrouwen en ervaring helpt. Je leert van je fouten.”

Tijdens het evenement gaf Depay toe dat hij veel hulp krijgt van assistent-trainer Ryan Giggs en aanvoerder Wayne Rooney. “Ryan Giggs is een legende, hij praat veel met me. Hij geeft me advies. Hij heeft ervaring met alles dus hij kan me met dat soort dingen helpen.”

“Ik vraag Giggs om advies omdat hij er is geweest, hij weet hoe hij om moet gaan met de situaties. Het is inspirerend en nutting op hetzelfde moment”, laat de Nederlander weten. “Wayne Rooney geeft me ook veel dingen om over na te denken. Zij inspireren me omdat ze twee legendes zijn, ze praten met me en ze geven je advies.”

Depay zegt dat hij geïnspireerd wordt door de twee grote namen van United: “Ik doe daar iets mee.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog