Logo Voetbalblog
“Ik merk dat het hem behoorlijk bezighoudt”
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

“Ik merk dat het hem behoorlijk bezighoudt”

Er zijn genoeg clubs die interesse hebben in de spelmaker, maar het juiste bod (ongeveer tien miljoen euro) of een mooie club zit er nog niet tussen. “Het beste is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt”, erkent trainer René Hake in gesprek met Voetbal International.

“Voor Hakim zelf, want deze situatie kan tot onzekerheid leiden en ik merk dat het hem behoorlijk bezighoudt. Ook voor ons is het best lastig. We willen naar een vast elftal toewerken. Het zou zomaar kunnen dat Hakim er de eerste twee wedstrijden nog bij is.”

De Tukkers moeten eerst verkopen voordat er spelers kunnen worden aangetrokken. Vooral in de defensie en op het middenveld zijn er versterkingen nodig. “Maar er zal eerst financiële ruimte moeten worden gemaakt”, aldus technisch manager Ted van Leeuwen.

“We hebben een aantal zaken in gang gezet waar het nieuwe spelers betreft, maar die jongens zitten net als wij in de wachtkamer. Dat ligt niet aan Hakim en niet aan ons, maar vooral aan de clubs die hem mogelijk willen aantrekken”, vervolgt Van Leeuwen.

“Ze wachten lang, zoeken alles uit over mogelijke spelers die ze willen aantrekken, inclusief wat het mag kosten en gaan dan tot actie over. We kunnen de zaak bespoedigen door de prijs drastisch te verlagen, maar dat gaan we niet doen”, besluit de manager.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog