Logo Voetbalblog
Messi, Neymar of Ronaldo?
© Pro Shots

december 2015 • Voetbalnieuws

Messi, Neymar of Ronaldo?

Dat Messi en Ronaldo wederom tot de drie finalisten behoren mag tegenwoordig geen verrassing meer zijn. Een nieuwe naam in het rijtje is echter Neymar. De Braziliaan heeft een weergaloos jaar gedraaid en is onmisbaar in het magische MSN-trio van het niet te stoppen FC Barcelona. Of hij het daadwerkelijk tot de eerste plek gaat maken lijkt ons onwaarschijnlijk. Echter, dat de 23-jarige Braziliaanse superster het nu al tot het podium heeft geschopt is een onwerkelijke prestatie. Voetbalshirtskoning.nl is fan van alle drie voetballers en uit dit graag op een toepasselijke manier. Voetbalshirts bedrukken met de spelersnamen van de drie beste voetballers van 2015.

Voetbal: mondiaal, maar ook heel persoonlijk

Voetbal is naast een mondiale sport ook heel persoonlijk. Persoonlijk in de vorm van een eigen voorkeur voor een bepaalde club. Maar ook persoonlijk in het hebben van een bepaalde voetbalidool. Een voetbalidool versterkt de band met jouw favoriete club en zorgt ervoor dat je de club op nauwe voet blijft volgen. Bij FC Barcelona en Real Madrid ligt de keuze voor een bepaalde voetbalidool al enigszins voor de hand. Al wordt er in de Catalaanse hoofdstad langzamerhand steeds meer plaats gemaakt voor de nieuwe superster Neymar. Met een spelersshirt van jouw favoriete voetballer maak je ruimte voor die persoonlijke band. Inspiratie nodig? Kies dan hier voor ons assortiment met goedkope voetbalshirts.

Ruim aanbod replica voetbalshirts

Voor elke voetbal supporter met een favoriete voetballer zorgt Voetbalshirtskoning voor de gave mogelijkheid tot shirtbedrukking. Dit betekent een shirtbedrukking in origineel font van jouw lievelingsspeler, waarbij zowel de naam als rugnummer worden verwerkt op het shirt. Ook kun je het nog persoonlijker maken doe voor je eigen naam te kiezen en het shirt te voorzien van een nummer na keuze. De replica shirts zijn beschikbaar in vele maten en daarom voor zowel de jonge fan als de routinier een uitstekende oplossing. Of je nu voor een shirt gaat voor Messi, Ronaldo of Neymar, of toch je eigen naam laat opdrukken; in de webshop van Voetbalshirtskoning is het allemaal mogelijk.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog