Logo Voetbalblog
Middenvelder en PSV staan open voor langer verblijf
© Pro Shots

juni 2016 • Voetbalnieuws

Middenvelder en PSV staan open voor langer verblijf

De niet-internationals van PSV beginnen komende maandag aan de eerste training, maar de middenvelder verblijft nog op zijn vakantieadres. Van Ginkel heeft nog altijd geen duidelijk toekomstbeeld.

“Ik weet nog niet waar ik komend seizoen speel”, vertelt Van Ginkel in gesprek met Voetbal International. “Ik moet me op 4 juli met de andere on-loan spelers melden bij Chelsea. Verder is er nog niet veel duidelijk.”

De Londense club heeft met Antonio Conte een nieuwe manager en de Italiaan zal pas na het EK belangrijke beslissingen kunnen nemen. Van Ginkel heeft in Engeland nog een contract tot medio 2018.

De international ziet een langer verblijf in Eindhoven wel zitten: “PSV is zeker een optie.” Marcel Brands meldt dat PSV graag verder wil met de middenvelder. “Marco heeft een goed seizoen gedraaid en past bij onze club.”

“Ik heb contact gehouden met zijn zaakwaarnemer en afspraken gemaakt. Als Marco bij terugkeer van vakantie aangeeft open te staan voor een langer verblijf bij PSV, dan gaan we daar zeker werk van maken. In dat geval hebben we zeker een goed verhaal richting Chelsea”, aldus Brands.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog