Logo Voetbalblog
Milik flirt met Spaanse competitie en club
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

Milik flirt met Spaanse competitie en club

“Op dit moment denk ik totaal niet na over een transfer, ik ben er totaal niet in geïnteresseerd. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij mij tot het einde van het EK niet hoeft te informeren over serieuze aanbiedingen, ik wil het gewoon niet horen”, vertelt Milik in gesprek met PilkaNozna.

“Ik wil mij niet laten afleiden. Ik wilde het seizoen in Nederland eerst afsluiten en mij daarna concentreren op het EK. Dat ga ik dus nu doen”, aldus de aanvaller.

Milik weet wel van de interesse van Sevilla, zo laat hij weten. “Ja, dat is een mooie club in een fantastische competitie. Ik verberg ook niet dat de Spaanse mijn favoriete competitie is”, vertelt hij.

“Ik ben ook een groot fan van het land. Ik houd van de lokale keuken, het weer, de taal. Maar ik moet er wel direct aan toevoegen dat ik op basis van dat soort dingen natuurlijk niet voor een club kies. Ik ben een professional en kies voor de beste sportieve mogelijkheden. Maar op sportief gebied, vind je het inderdaad niet gauw beter dan in La Liga”, besluit Milik.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog