Logo Voetbalblog
“Die mogelijkheid is me ontnomen door AZ”
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

“Die mogelijkheid is me ontnomen door AZ”

De spits stond echter niet negatief tegenover een overstap naar Ajax of PSV. Een transfer naar die clubs was financieel niet mogelijk. “Die gaan geen twintig miljoen voor me neerleggen. Die mogelijkheid is me ontnomen door AZ”, vertelt Janssen in gesprek met De Volkskrant.

Wrok koestert hij echter niet richting de Alkmaarders: “Nee hoor, AZ ging voor het hoogste. Dat hebben ze goed gedaan, kun je achteraf zeggen. Ik koester totaal geen rancune, heb superveel aan de club te danken.”

Janssen zette ongeveer anderhalve week geleden zijn handtekening onder een contract bij de Spurs. “Ik kreeg ongeveer honderd berichten per dag toen de transfer rondkwam. Heel veel van vrienden en familie. Ik heb geprobeerd iedereen te antwoorden. Maar ik moest ook nog twee keer trainen en verhuizen.”

In Londen heeft hij met Harry Kane een grote concurrent, maar dat baart de spits geen zorgen. “Komend seizoen speelt Spurs met de Champions League, de League Cup en de FA Cup misschien wel meer dan zestig wedstrijden. Daarom wilden ze er per se nog een spits bij.”

“Er zijn genoeg minuten te verdelen. Ik denk ook dat Kane en ik goed kunnen samenspelen”, besluit Janssen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog