Logo Voetbalblog
Moniz nieuwe trainer Excelsior
ZILINA, Slovakia, 09-08-2018, football, Europa League, season 2018/2019, Trencin coach Ricardo Moniz, during the persconference after the game Trencin - Feyenoord, Final score : 4-0

april 2019 • Voetbalnieuws

Moniz nieuwe trainer Excelsior

Niet André Hoekstra maar de 54-jarige Ricardo Moniz maakt het seizoen af als interim-trainer van Excelsior. De geboren Rotterdammer zit de laatste vijf competitiewedstrijden op de bank bij de Kralingers en moet de komende weken met zijn ploeg knokken voor lijfsbehoud.

 

Het is voor de voormalig trainer van onder meer AS Trencin, dat aan het begin van dit seizoen Feyenoord nog versloeg in de voorrondes Europa League, alweer zijn 18e club als trainer sinds 1994. Vooral in het buitenland heeft Moniz heel wat trainerstaken op zich genomen, variërend van hersteltrainer tot (interim) hoofdtrainer. Veelal tijdelijke en kortdurende functies.

 

Sinds oktober 2018 zat hij zonder club en maandag werd dus bekend dat hij gaat proberen Excelsior te behoeden voor degradatie uit de Eredivisie. De ploeg staat momenteel 17e op de ranglijst met 5 punten voorsprong op de nummer laatst NAC Breda en slechts 2 punten achterstand op de veilige 15e plaats.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog