Logo Voetbalblog
NAC haalt City-trio binnen
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

NAC haalt City-trio binnen

Dat meldt de promovendus via de officiële kanalen. De 20-jarige Ambrose en de 18-jarige Fernandes komen over van de Elite Delevopment Squad van City.

Mari (23) heeft al wat meer ervaring en heeft in Spaanse competities gespeeld. NAC meldt dat het drietal zaterdag aankomt in Nederland en maandag direct aansluit bij de eerste training van de club.

Ambrose is een Franse aanvaller. In 27 wedstrijden voor de EDS scoorde hij veertien treffer en drie assists. Daarnaast is de aanvaller een vaste gaste bij de jeugdelftallen van Frankrijk.

Fernandes speelde 22 wedstrijden voor de EDS als aanvallende middenvelder. Hij scoorde elf doelpunten en bereidde er vijf voor. Ook was hij actief in de UEFA Youth League.

Mari werd in de zomer van 2016 door City aangetrokken en kwam afgelopen seizoen uit voor Girona. Voor die Spaanse club speelde hij acht competitieduels en één bekerwedstrijd.

“Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst”, aldus technisch directeur Hans Smulders. “Voor Thierry and Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers zijn bij de EDS van Manchester City en Pablo is al meer ervaren en heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje.”

“Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ze komend seizoen voor NAC spelen”, besluit Smulders.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog