Logo Voetbalblog
Nederland – Zweden kijken in het buitenland: Hoe kijk je overal naar het WK?
© Pro Shots

juli 2019 • Voetbalnieuws

Nederland – Zweden kijken in het buitenland: Hoe kijk je overal naar het WK?

Vanavond om 21:00 spelen de Oranje Leeuwinnen op het WK tegen Zweden. Naar verwachting zitten weer miljoenen Nederlanders voor de buis. Helaas is het in het buitenland soms nog behoorlijk moeilijk Nederlandse streams te ontvangen, vooral buiten de EU. Op basis van je locatie werken Nederlandse streamingdiensten van bijvoorbeeld de NPO en Ziggo dan helaas niet. Erg onhandig voor vakantievierders die wél gewoon de wedstrijd willen zien. Gelukkig is het mogelijk overal ter wereld Nederlandse streamingdiensten te unlocken: met een VPN kijk je probleemloos Nederlandse streamingdiensten online, ook vanuit het buitenland.

Een VPN (Virtual Private Network) versleutelt je internetverkeer en verandert je IP-adres. Zo kun je veilig en anoniem internetten. Een voordeel van het gebruiken van een VPN is dat je er content mee kunt unblocken: door je IP-adres te veranderen krijg je toegang tot websites, artikelen en diensten die anders niet in jouw land beschikbaar zouden zijn. Dit is precies waarom een VPN zo handig is om voetbal te kijken; overal ter wereld toegang tot o.a. Nederlandse voetbalstreams. Een VPN-abonnement activeren duurt maar vijf minuten.

Wat moet je doen?

  • Kies uit dit lijstje een goede VPN en sluit online een abonnement af (tip: de top 4 aanbieders bieden allemaal minstens 30 dagen geld-terug-garantie. Dus je kunt het ook speciaal voor de vakantie eens uitproberen) .
  • Download direct de VPN-software op je computer, tablet of smartphone.
  • Selecteer een Nederlandse server en maak verbinding.
  • Open je favoriete Nederlandse streamingdienst. Deze zou nu net zo goed moeten werken als in Nederland, ook vanuit het buitenland.

Bovenstaande oplossing werkt prima in combinatie met de websites en apps van zowel NPO, NOS en Ziggo. Een VPN is bovendien een goede oplossing om ook Nederlandse Netflix en bijvoorbeeld formule 1 te kijken in het buitenland. Geniet dus van de wedstrijd vanavond, waar je ook bent.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog