Logo Voetbalblog
Nederlands elftal shirts uitgelekt

april 2014 • Voetbalnieuws

Nederlands elftal shirts uitgelekt

Hier vind je het thuisshirt van Nederland voor het WK 2022!

In aanloop naar de voorbereiding van het WK 2014 zal binnenkort het nieuwe thuisshirt van Oranje gepresenteerd worden. Maar de shirts zijn (zoals wel vaker) nu al uitgelekt. Volgens de website voetbalshirtjes.com gaat dit het nieuwe shirt van Oranje worden.

Het shirt is weer 100% oranje en heeft wat meer nationalistische trekjes dan de vorige, zo staat achter bij de boord de Nederlandse vlag en daaronder het kroontje van ons koninkrijk. Helemaal retro is natuurlijk het oude KNVB-logo.

nederlands_elftal_shirt_authentic_wk_2014
nederlands-elftal-shirt-2014

Ook uitshirt van het Nederlands elftal bekend

Het nieuwe uitshirt van het Nederlands elftal is uitgelekt. De ploeg van Louis van Gaal zal tijdens heenwedstrijden een blauw shirt dragen, zo weet Voetbalshirtjes.com.

De tenue is behalve de blauwe kleur gelijk aan het thuisshirt. Ook op dit shirt is de oranje leeuw prominent aanwezig.

oranje-uitshirt-2
oranje-uitshirt-3

Spelers Oranje dolblij met nieuw Oranje-shirt

De spelers van het Nederlands elftal zijn allemaal zeer tevreden met het nieuwe shirt dat ze tijdens het WK zullen gaan dragen. Tegenover PowNews reageerden de spelers enthousiast over het nieuwe tenue van Oranje dat bekendgemaakt werd.

De ouderwetse Oranje-leeuw op de borst doet het goed bij de internationals. Voor de rest maakt het de spelers eigenlijk maar weinig uit in wat voor een shirt ze rondlopen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog