Logo Voetbalblog
Het nieuwe seizoen met aanwinsten
© Pro Shots

augustus 2016 • Voetbalnieuws

Het nieuwe seizoen met aanwinsten

Ajax
Ajax trok deze zomer Davinson Sánchez aan, hij won eerder deze zomer de Copa Libertadores. De 20-jarige Colombiaan is een centrale verdediger en komt van de club Atlético Nacional af.

Ook heeft Ajax de spits Traoré voor één jaar gehuurd van Chelsea, de spits werkte al eerder samen met de nieuwe trainer Bosz bij Vitesse.

PSV
PSV heeft de verdediger Daniel Schwaab overgenomen van Stuttgart, hij zal de plek van Jeffrey Bruma overnemen in het hart van de defensie. Bruma vertrok eerder naar Wolfsburg. Ook heeft PSV de oud-Ajacied Siem de Jong binnengehaald die samen met zijn broer Luuk zal gaan spelen.

Feyenoord
Ook Feyenoord heeft zijn selectie aangesterkt met de komst van Nicolai Jørgensen, de Deen maakte 51 doelpunten in vier jaar tijd bij Kopenhagen. Hij zal dan ook de voorkeur krijgen boven Kramer. Ook heeft Feyenoord een oud-eredivisionist terug naar Nederland gehaald, namelijk Steven Berghuis. Hij kwam eerder uit voor AZ en FC Twente en speelde het laatste jaar bij Watford in Engeland.

De drie favorieten hebben dus daadwerkelijk geïnvesteerd in de selecties en zullen zeker voor het kampioenschap gaan spelen. Wie denk jij dat de Eredivisie dit jaar zal gaan winnen? Maak het dit seizon extra spannend, je kunt namelijk op elke wedstrijd live wedden.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog