Logo Voetbalblog
Oud-international maakt promotie bij Willem II
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Oud-international maakt promotie bij Willem II

Een jaar geleden trad hij in de functie van technisch manager bij de Tilburgers, waar hij indruk maakte. “We zijn erg tevreden over het werk dat Joris sinds zijn komst verricht heeft. Hij heeft zijn meerwaarde voor de club het afgelopen seizoen bewezen”, vertelt algemeen directeur Berry van Gool op de clubwebsite.

“Door hem tot technisch directeur te benoemen spreken wij ons vertrouwen in Joris uit. Het is dan ook een logische stap dat we zijn verantwoordelijkheden uitbreiden en daarmee de club versterken.”

Mathijsen is vanaf nu verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid van Willem II. Daarnaast zal hij samen met Van Gool de club vertegenwoordigen.

De oud-international is blij met zijn nieuwe rol: “Het is een juiste stap gebleken om terug te keren naar Willem II. Ik waardeer het vertrouwen van de Raad van Commissarissen en directie van de club.”

Mathijsen speelde tussen 1998 en 2004 zes seizoenen in de hoofdmacht van de Tilburgers. Vervolgens kwam hij uit voor AZ, Hamburger SV, Málaga en Feyenoord. Hij speelde 84 interlands voor het Nederlands elftal.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog