Logo Voetbalblog
PSV kan Van Ginkel vergeten
© Pro Shots

augustus 2016 • Voetbalnieuws

PSV kan Van Ginkel vergeten

“Ik heb eigenlijk al maanden last van die irritatie in mijn knie”, legt de speler van Chelsea uit op de website van zijn management. “Dat was dus ook zo tijdens mijn verhuur aan PSV afgelopen seizoen.”

“Ja, ik kan inderdaad spelen en trainen. Regelmatig zonder dat ik de irritatie in de knie voel. Maar het komt ook regelmatig op. En dat hindert me. Waar ik ook speel, wil ik me voor honderd procent geven. Ik heb nu niet het gevoel dat ik dat percentage haal, althans niet voor mezelf. Daarom kies ik hiervoor, om er beter van te worden”, aldus Van Ginkel.

Naar verwachting keert de middenvelder rond oktober weer terug op het veld. “Ik zal worden behandeld en train tegelijkertijd gewoon door bij Chelsea. De wedstrijden laat ik even aan me voorbij gaan, in ieder geval de komende weken.”

“Daarom had het onder deze omstandigheden ook geen zin om nu terug te keren naar PSV. Ik heb de club inmiddels geïnformeerd. Als ik me weer fit voel kijken we verder. Wie weet wat er in januari kan gebeuren?”, besluit Van Ginkel.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog