Logo Voetbalblog
‘Rashford verpest door van Gaal’
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

‘Rashford verpest door van Gaal’

Vooral Marcus Rashford had het moeilijk. Het pas 18-jarige talent debuteerde als scorende spits. Nu Martial weer terug in de ploeg is, werd hij op rechtsbuiten gezet. “Hij is nog steeds aan het wennen als spits in zo’n groot team, en dan gaat van Gaal hem op rechtsbuiten zetten. Dan weet je toch dat je teveel van hem vraagt? Dit is al het zoveelste experiment dat mislukt is,” zegt de Engelse krant The Mirror.

Van Gaal staat over het algemeen bekend als een goede trainer. De Amsterdammer heeft voor een gevulde prijzenkast gezorgd bij onder andere Ajax en Bayern München. Ook heeft hij een bijzondere prestatie geleverd op het WK in Brazilië. Maar bij Manchester United heeft de trainer zich zelf nog niet bewezen en daarom zijn de fans niet blij met hem.

Ook de Engelse pers laat merken niet blij te zijn met van Gaal. Kranten zoals The Daily Mirror en The Times schrijven dat hij een coach is die spelers volledig kan laten floppen. “Van Gaal laat spelers in een rol spelen waar ze niet horen te spelen en hierdoor gaan de spelers een gebrek aan zelfvertrouwen krijgen”, schrijft The Telegraph.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog