Logo Voetbalblog
Riedewald: “Kreeg direct weer een tik”
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Riedewald: “Kreeg direct weer een tik”

“Vanochtend heb ik met de trainer gesproken”, vertelt Riedewald tegenover Voetbal International. “Op dit moment was het beter om niet in actie te komen, meerdere clubs zijn concreet en dan kan het snel gaan. Ik kon me daar wel in vinden. Mocht het toch allemaal niet doorgaan, dan sluit ik gewoon weer aan hebben we afgesproken.”

De 20-jarige mandekker hoopte dit seizoen op sportieve revanche, nadat hij onder Peter Bosz op de bank terecht kwam: “Dat seizoen heeft wel pijn gedaan, het was een flinke teleurstelling. Ik was vastberaden om mezelf weer te laten zien, maar kreeg direct weer een tik te verwerken.”

Met die tik doelt Riedewald op zijn rugnummer. Vorig seizoen speelde hij nog met nummer 4, nu kreeg hij opeens 36 toebedeeld. “Een duidelijk signaal, zonder dat ik er verder iets over hoorde. Geen uitleg, niets, dan weet je als speler wel genoeg. Het heeft overigens niets met deze trainer te maken, in hem heb ik veel vertrouwen.”

Buitenlandse clubs zijn geïnteresseerd in de verdediger. “Mooie landen, goede competities, en ja, Frankrijk zit er ook tussen.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog