Logo Voetbalblog
Roda presenteert trio tijdens Open Dag
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Roda presenteert trio tijdens Open Dag

Mario Engels komt over van Slask Wroclaw en tekent een tweejarig contract in Kerkrade. De 23-jarige buitenspeler is volgens Harm van Veldhoven een ’talentvolle buitenspeler met een dribbel in huis.’

“Hij heeft ervaring opgedaan bij FSV Frankfurt en in de hoogste Poolse divisie. Door zijn komst hebben we meer mogelijkheden op de vleugels”, zegt Van Veldhoven op de clubwebsite.

Daarnaast keert Filip Kurto terug bij de club waar hij tussen 2012 en 2014 al onder contract stond. De doelman komt transfervrij over van Excelsior en tekent een contract van één seizoen met de optie voor nog een jaar.

“Filip Kurto is bekend met de club en heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld. Fijn dat hij nu weer voor Roda JC uitkomt.”

Ook heeft Roda een nieuwe assistent-trainer weten te strikken: Hans Visser. De 50-jarige Visser zal samen met Robert Molenaar (hoofdtrainer), Rick Plum (assistent-trainer), Robert-Jan Zoetmulder (keeperstrainer) en Ger Senden (teammanager) de technische staf gaan vormen voor aankomend seizoen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog