Logo Voetbalblog
Update: Feyenoord-transfer nu echt officieel
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Update: Feyenoord-transfer nu echt officieel

Hoewel beide clubs de transfer nog niet officieel hebben gemaakt, is de verdediger al wel gespot bij het complex van de Romeinen.

Daarnaast poseerde hij bij het complex van Roma, samen met het shirt van zijn nieuwe werkgever. Daarop is te zien dat hij rugnummer 26 krijgt.

 

Update 18.01 uur:

De overstap van Rick Karsdorp naar AS Roma is rond. Beide clubs hebben de transfer bevestigd via de officiële kanalen.

De verdediger tekent voor vijf jaar bij de club uit de Serie A. Karsdorp speelde drie jaar in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Daarin kwam hij tot 101 officiële wedstrijden en één doelpunt.

Samen met Feyenoord veroverde de vleugelverdediger een landstitel en een KNVB Beker. “De transfer naar Roma is een goede stap voor me”, laat Karsdorp weten op de clubwebsite van de Italianen.

“Ik kom hier om mijn dromen te realiseren. Ik weet dat ik nog veel ruimte heb om te verbeteren en ik hoop dat ik dat hier kan doen.”

Voor Feyenoord betekent het vertrek van Karsdorp de grootste uitgaande transfer uit de historie van de club. “We verliezen met Rick een goede speler, maar dit is een deal waarop wij ons in kunnen vinden. Voor Rick is het mooi om zijn carrière te vervolgen bij een mooie club in een topcompetitie als de Serie A en we wensen hem daar veel succes”, zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog