Logo Voetbalblog
Van der Sar: “Het was geen grote verrassing”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

Van der Sar: “Het was geen grote verrassing”

“Het was geen grote verassing, aangezien we de afgelopen maanden al enkele gesprekken over zijn toekomst en die van Ajax voerden. Maar omdat alle contracten van onze selectiespelers doorlopen en Frank enorm eerzuchtig is, hield ik er toch een beetje rekening mee dat hij zijn contract zou willen uitdienen. Om met deze groep toch nog een prijs te pakken”, aldus de oud-keeper.

“Wij vinden het jammer dat hij weggaat, maar toen hij meldde dat dit zijn beslissing was, hebben we in goed overleg zijn contract beëindigd. Als je ziet wat hij allemaal gewonnen heeft, maar ook als je kijkt naar de manier waarop hij altijd oog heeft gehad voor de doorstroming van onze talenten, dan verdient hij dat gewoon.”

“Daarnaast is Frank een uitstekende ambassadeur van de club geweest, die altijd tijd maakte voor de fans, de media, de maatschappelijke projecten van de club en de sponsoren. Het is nog niet bekend wat hij gaat doen, maar wij wensen hem doe dan ook ontzettend veel succes in zijn verdere loopbaan”, meent Van der Sar.

“Wij gaan nu in het Technisch Hart bepalen hoe we deze vacante positie gaan invullen en hoe de technische staf er voor komend seizoen uit gaat zien”, besluit de directeur.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog