Logo Voetbalblog
Schnabbelende Verbeek onder vuur: “Heeft die een hekel aan z’n vriendin ofzo?”
© Pro Shots

november 2017 • Voetbalnieuws

Schnabbelende Verbeek onder vuur: “Heeft die een hekel aan z’n vriendin ofzo?”

“Dit zou ik als trainer nooit hebben gedaan”, stelt Huub Stevens in De Telegraaf. “Om twee redenen niet. Allereerst vanwege de tijd. Ik vind dat als je bij een club onder contract staat, je honderd procent voor die club moet gaan.”

Stevens vervolgt: “Daarnaast vind ik het ook niet passen om over andere clubs en andere trainers te gaan praten als je die de week daarop als tegenstander kunt tegenkomen. Dat gaat tegen je werken.”

Ook Johan Derksen trekt in Voetbal Inside van leer tegen Verbeek, die regelmatig te gast is in de voetbalshow. “Ik vind Gertjan een prima jongen”, begint hij. “Maar als je iemand die met 0-4 is weggespeeld ziet uitleggen hoe anderen het moeten doen… Zou hij een hekel aan zijn vriendin hebben, ofzo? Die zit maar met dat kind opgescheept.”

Verbeek zelf bijt van zich af in De Telegraaf. “Er schuiven zoveel trainers aan bij tv-programma’s. Waarom zou het dan een probleem zijn dat ik bij FOX zit?” vraagt de trainer zich hardop af. “En dat ik dan ook iets over onze komende tegenstander AZ moet zeggen, is ook niet bezwaarlijk, want dat doe ik sowieso al in het persgesprek voorafgaand aan de wedstrijd.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog