Logo Voetbalblog
‘Sepp van den Berg dichtbij overstap naar Champions League winnaar’
ZWOLLE, 15-12-2018, MAC3PARK Stadium, season 2018 / 2019, Dutch Eredivisie, during the match PEC Zwolle - NAC Breda.

juni 2019 • Voetbalnieuws

‘Sepp van den Berg dichtbij overstap naar Champions League winnaar’

De pas zeventienjarige Sepp van den Berg staat voor een droomtransfer. De centrale verdediger zou zich namelijk woensdag bij Liverpool melden voor een medische keuring, aldus de Daily Telegraph. Van den Berg hoopt zodoende deze week nog tot een een persoonlijk en definitief akkoord te komen met de winnaar van de Champions League. 

PEC zou een minimale vraagprijs van tussen de anderhalf en twee miljoen euro hanteren voor het talent uit de eigen jeugdopleiding. Aan deze vraagprijs lijkt Liverpool te willen voldoen. Volgens de krant zou de nummer twee van Engeland hiermee clubs als Ajax, PSV en Bayern München aftroeven. Bij Liverpool is het de bedoeling dat Sepp van den Berg in zijn eerste seizoen de tijd krijgt om te wennen. In het seizoen 2020/21 is het de bedoeling dat hij aansluit bij het eerste elftal. 

Van den Berg maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut bij PEC in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De jongeling kwam in totaal uit in 22 wedstrijden voor de Zwollenaren. Hierin kwam hij geen enkele keer tot scoren. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog