Logo Voetbalblog
Eén van de slechtste spelers van FIFA 18 heeft meer skills dan Messi
© Pro Shots

januari 2018 • Voetbalnieuws

Eén van de slechtste spelers van FIFA 18 heeft meer skills dan Messi

Lionel Messi dribbelt met enige regelmaat complete elftallen voorbij, maar dat is niet genoeg voor een perfecte skill score in FIFA 18. Des te vreemder dat een schier onbekende Peruaan de kleine Argentijn overklast.

Ontmoet Edison Flores, een vleugelspeler van het Deense Aalborg BK. Met zijn rating van 63 zou je hem waarschijnlijk geen blik waardig gunnen, maar zijn perfecte skill score van 5 sterren springt in het oog. Dat is immers meer dan Messi, die op 4* blijft steken.

Verder is Flores vrij nutteloos. Hij is traag, passen kan die amper (54) en met een schietkracht van 44 en 67 voor afmaken hoef je ook niet op goals te rekenen. Alleen voor behendigheid, balans en springen scoort hij een redelijke voldoende.

Edison Flores FIFA 18

© FUThead

Maar goed: daar staat tegenover dat de aanvaller maar 200 coins kost. Vergeleken met de 750.000 die je voor Messi neertelt, is dat misschien het proberen waard.

In het echie werd Flores trouwens meer op waarde geschat dan in FIFA. De 23-jarige dribbelaar werd in de zomer van 2016 nadrukkelijk aan Feyenoord gelinkt, maar hij koos uiteindelijk voor Aalborg.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog