Logo Voetbalblog
Spits wil scoren: “Lekker om doelpuntje te maken tegen zo’n goede keeper”
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

Spits wil scoren: “Lekker om doelpuntje te maken tegen zo’n goede keeper”

Waarom er voor van de Sar is gekozen en niet voor de tweede doelman is heel simpel. “Dit is een unicum, natuurlijk is het lullig voor de tweede doelman maar soms moet je gewoon ergens overheen stappen. Dit zet onze club namelijk geweldig op de kaart”, aldus Chantal de Miranda, voorzitter van VV Noordwijk tijdens een interview met Metro.

Ook bij Jodan Boys is de rentree van Van der Sar het gespreksonderwerp van de dag. “We hoorde het dinsdag na de training, in de eerste instantie geloofde ik het niet maar toen ik in de kleedkamer kwam had iedereen het er over”, aldus Marvin Straver, de goalie van Jodan Boys.

Zelf blijft de keeper van Jodan Boys er nuchter onder. “Natuurlijk, hij was een tijdje de beste keeper van de wereld. Maar ik kom hem soms wel eens tegen bij Ajax, waar ik tijdens de talentendagen en bij clinics keeperstraining geef. Hij kent mij natuurlijk niet, maar misschien dat hij me na zaterdag wel kent. Wie weet wat het oplevert. Het zou prachtig zijn als ik de jongste jeugd van Ajax keeperstraining mag geven”, zegt de keeper van Jodan Boys tegen Metro.

De topscoorder van Jodan Boys, Ahmed el Azzouti, wil natuurlijk ook zijn doelpuntje meepikken. “Het is lekker om een doelpuntje te maken tegen zo’n goede keeper, maar ik train altijd met onze keeper en die is ook heel goed. Ik ben het dus wel gewend om tegen goede keepers te spelen”, zegt de topscoorder van Jodan Boys.

Of het echt bij een keer blijft weten we natuurlijk niet, maar het zou leuk zijn als we The Flying Dutchman vaker in actie krijgen zien!

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog