Logo Voetbalblog
Update: Twente heeft Klich-vervanger binnen
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Update: Twente heeft Klich-vervanger binnen

Klich staat op het punt om bij Leeds United te tekenen, terwijl Vuckic juist wegtrekt uit Engeland. De middenvelder is afkomstig van Newcastle United en mag transfervrij vertrekken, zo meldt VI.

Vuckic was eerder dit jaar al op proef bij FC Twente. De Sloveen werd in 2009 op zeventienjarige leeftijd opgepikt door Newcastle, maar kon zijn status als groot talent niet waarmaken. Hij speelde slechts zeven competitiewedstrijden in de hoofdmacht van The Magpies en werd voornamelijk verhuurd.

In Enschede ligt er een driejarig contract klaar voor de 24-jarige Vuckic.

 

Update 11.50 uur:

FC Twente heeft de komst van Haris Vuckic bevestigd. De middenvelder komt transfervrij over van Newcastle United en tekent een driejarig contract.

“Het is mooi dat ik deze stap naar FC Twente heb gemaakt. In maart heb ik al enkele dagen met de ploeg kunnen trainen en een oefenwedstrijd gespeeld. In die dagen voelde alles bij deze club goed en ik ben dan ook blij dat ik voor FC Twente ga spelen”, aldus de Sloveen op de clubwebsite.

“Voor mij is deze transfer ook een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben nog jong, maar wel een speler die bij clubs als Newcastle United en Rangers goede ervaringen heeft opgedaan. Ik kijk er naar uit om mij te laten zien in het nieuwe seizoen.”

Jan van Halst, technisch directeur van de Tukkers is blij met de komst van Vuckic. “Haris heeft afgelopen seizoen meerdere keren meegetraind met de selectie en ook meegespeeld in het oefenduel tegen Lokeren. We hebben een goede indruk van hem gekregen. Haris is een aanvallende middenvelder met een individuele actie, een goede trap en scoren vermogen. We zijn blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog