Logo Voetbalblog
Van Persie ligt overhoop met trainer
© Twitter

september 2015 • Voetbalnieuws

Van Persie ligt overhoop met trainer

Van Persie moest om onduidelijke redenen op de bank plaatsnemen en bij een 1-1 stand zo’n kwartier voor tijd vond Pereira het pas ©tijd om zijn sterspeler in te brengen. Toen de trainer RvP zijn laatste instructies wilde geven stuurde de international zijn trainer resoluut terug naar de bank.

“Ik moet gewoon de winnende maken en dan is mijn taak volbracht.”, moet de aanvaller hebben gedacht. Koud 2 minuten in het veld tikte hij met een schuiver de 2-1 tegen de touwen tot grote vreugde van alle supporters en spelers. Behalve Pereira, die bleef gehurkt aan de kant zitten terwijl de rest om hem heen feest vierde.

De Portugees die duidelijk wat Mourinho-trekjes vertoond ligt al enige tijd onder vuur bij de Turkse club. Zo wilde hij graag in trainingspak langs het veld staan maar de club sommeerde hem een clubkostuum aan te doen. Ook zijn manier van coachen zette bij het bestuur kwaad bloed.  De oefenmeester ging regelmatig als een idioot te keer langs de lijn waardoor de clubleiding genoodzaakt was hem op de vingers te tikken.

De media en het publiek lijken in grote getale voor Robin van Persie te kiezen. De vraag is of Pereira zich daar wat van aantrekt en dat hij Van Persie gewoon weer in de basis zet als Fenerbahce zondag de topper speelt tegen Besiktas. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog