Logo Voetbalblog
Veldwijk onder vuur door vlogs: “Maar over mijn vetpercentage van 9% hoor je niemand”
© Instagram

november 2017 • Voetbalnieuws

Veldwijk onder vuur door vlogs: “Maar over mijn vetpercentage van 9% hoor je niemand”

Lars Veldwijk staat tegenwoordig vooral bekend als ‘de vriend van Monica Geuze’, want zijn sportieve prestaties zijn niet om over naar huis te schrijven.

De FC Groningen-aanvaller moest afgelopen weekend voor de tweede keer op rij banken, omdat er een betere topsportdiscipline van hem wordt verwacht.

Het helpt niet mee aan zijn imago dat Veldwijk vaak feestend te zien is in de vlogs van zijn vriendin. Maar die kritiek van Groningen-fans doet de aanvaller in het Dagblad van het Noorden af als onzin.

“Ik ben dit seizoen zes weken geblesseerd geweest, maar inmiddels gewoon fit. Mijn vetpercentage is negen procent, maar daar hoor je niemand over”, verdedigt de aanvaller zich. “Het enige is dat alles wat ik doe en wat ik zeg onder een vergrootglas ligt. Dat vind ik niet erg, dat wist ik van tevoren. Daar leef ik mee.”

Hij vervolgt: “Dat ik op mijn vrije dag naar de gym ga voor extra krachttraining, valt blijkbaar niemand op. Nou ja, bij mij gaat het het ene oor in en het andere weer uit. Ik ga er zeker niet mee stoppen.”

“Als ik volgende week scoor, is het weer Veldwijk olé, olé, olé. Doe ik het niet, dan pakken ze de vlogs er weer bij”, besluit Veldwijk gepikeerd.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog