Logo Voetbalblog
De Visser: “Ik vind het een goede ontwikkeling”
© Pro Shots

juni 2016 • Voetbalnieuws

De Visser: “Ik vind het een goede ontwikkeling”

De Amsterdammers betaalden voor beide spelers ongeveer 5 miljoen euro. Dat zegt echter niet veel, vindt De Visser. “Voor jongens uit de Eredivisie betaal je vaak ook de hoofdprijs en zijn die allemaal geslaagd dan?”, vraagt de scout zich af in gesprek met Voetbal International.

“Deze jongens kunnen power en passie brengen. Daar kunnen de andere spelers bij Ajax in meegaan. Kijk maar naar Davy Pröpper bij PSV. Andrés Guardado bleef maar gaan en vocht voor elke bal, Davy deed hetzelfde. Natuurlijk neemt Ajax een financieel risico, maar ik vind het een goede ontwikkeling.”

Beide aanwinsten zijn geen onbekenden voor de Chelsea-scout. “Sánchez heb ik een maand of twee geleden nog live aan het werk gezien. Hij is sterk, snel en heeft ongelooflijk veel power. Echt een beest. Opbouwend zal het in Nederland nog een paar tandjes beter moeten, maar zijn mentaliteit is geweldig.”

“Cassierra is een aanvaller. Toen ik bij zijn club ging kijken, zat hij op de bank. Maar mijn mensen spreken van een groot talent met een mooie toekomst. Ik ben wel benieuwd: ik heb gelezen dat Ajax flink voor hem betaalt en dat terwijl hij nog niet eens altijd speelt bij zijn eigen club. Die jongen zal tijd nodig hebben”, aldus De Visser.

De scout geeft wel aan dat hij hoopt dat de Amsterdammers het rustig aan doen met de Colombiaanse talenten: “Ik hoop dat die jongens niet te snel worden afgerekend.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog