Logo Voetbalblog
Update: NAC neemt Vloet over van PSV
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Update: NAC neemt Vloet over van PSV

Daarnaast is er ook tussen de twee clubs contact is geweest, zo bevestigde Vloet vrijdagochtend tegenover BN/De Stem.

Het is wachten totdat alle partijen tot een overeenstemming komen. “Mijn persoonlijke voorkeur is om een seizoen lang in de Eredivisie te spelen. Ik sta zeker open voor NAC, maar de bal ligt nu bij de clubs”, aldus Vloet tegenover het eerdergenoemde medium.

Toch lijkt dat akkoord er al te zijn. De 22-jarige middenvelder staat namelijk op het trainingsveld bij NAC, zo is te zien op onderstaande foto.

 

Update 10.55 uur:

NAC Breda heeft zich versterkt met Rai Vloet. De middenvelder wordt definitief overgenomen van PSV en tekent een driejarig contract in Breda. Dat meldt De Parel van het Zuiden via de officiële kanalen.

Vloet doorliep de gehele jeugdopleiding bij PSV en maakte in september 2013 zijn debuut in het betaalde voetbal met Jong PSV. In januari 2015 werd hij verhuurd aan SC Cambuur en afgelopen seizoen huurde FC Eindhoven de 22-jarige middenvelder.

“Wij hebben Rai al langere tijd op de radar staan en hebben altijd goed contact met elkaar gehouden. Hij is een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen”, vertelt Hans Smulders op de clubwebsite.

“Met hem in de selectie voegen we scorend vermogen toe aan de midden- en aanvalslinie. Wij zijn ervan overtuigd dat het talent van Rai nog beter tot zijn recht komt in de Eredivisie.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog