Logo Voetbalblog
Voetbal gokken met een bonus bij bookmakers

februari 2016 • Voetbalnieuws

Voetbal gokken met een bonus bij bookmakers

Voetbalwedstrijden worden door het gokken erop nog spannender, en je kan er natuurlijk ook nog eens veel geld mee verdienen. Wanneer je een beetje kijk hebt op voetbalwedstrijden, is het vaak vooraf goed te voorspellen wat de uitkomst wordt van een bepaalde wedstrijd. Uiteraard blijft het voetbal en staat de uitkomst nooit definitief vast. De combinatie van spanning en geld winnen maakt voetbal gokken zo onwijs populair!

Wie wilt gokken op voetbal heeft de keuze uit een groot aantal bookmakers voor Nederland. Bookmakers maken het mogelijk om een voorspellingen te op voetbalwedstrijden. Je registreert een account bij een bookmaker en zet vervolgens geld in op een uitkomst of gebeurtenis voorafgaande aan een wedstrijd. Komt deze voorspelling vervolgens uit? Dan win je de weddenschap en heb je geld gewonnen!

Bookmakers bieden zeer aantrekkelijke bonussen aan. Dit doen bookmakers om jou als nieuwe klant te overtuigen bij hun bookmaker te spelen. De bonussen verschillen per bookmaker en hebben veel variatie. Zo biedt de ene online bookmaker een bonus van 50 euro en krijg je bij een andere bookmaker tot wel 200 euro extra aan bonussen. Dit biedt voor nieuwe spelers de ideale kans om te gokken op voetbal met extra veel geld.

Over het algemeen wordt bij een bonus van een bookmaker een percentage uitgekeerd over de eerste storting die je als klant doet. Dit percentage kan variëren tussen de 50 en 100%. Vrijwel alle bookmakers geven een welkomstbonus van 100% op een eerste storting. Om deze bonus uiteindelijk naar uw prive-bankrekening te laten uitbetalen, moet je deze bonus eerst vrijspelen. Wanneer je vaker wilt voetbal gokken, is dit natuurlijk goed te doen.

Door het aanbod van een bonus bij de bookmakers krijg je al snel zin om te gokken op voetbal.  Onthoud wel dat aan deze bonussen een aantal voorwaarden gebonden zitten. Deze bonusvoorwaarden kunnen verschillen per bookmaker. Het is dan ook raadzaam je eerst altijd in deze voorwaarden te verdiepen. Op Voetbalgokken.nl worden deze bonusvoorwaarden transparant bovenin in de bookmaker reviews getoond. Zo ben je als nieuwe speler altijd op de hoogte van de bonusvoorwaarden bij een bookmaker. Veel succes met je bonus en eerste voetbalweddenschap!

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog