Logo Voetbalblog
De voetbalreizen top 3

oktober 2016 • Voetbalnieuws

De voetbalreizen top 3

Barcelona

We trappen af met een vliegende voetbaltrip. De veilige optie. En waar kun je dan beter heen gaan dan Barcelona. De hoofdstad van Catalonië biedt naast adembenemend topvoetbal een indrukwekkende winkelstraat en een groot scala aan historische gebouwen, zoals de Sagrada Familia. Even terug naar dat prachtige stadion: Camp Nou. De thuishaven van de succesvolste club uit de laatste twee decennia. Momenteel spelen er bij Barcelona twee oud-Ajacieden: Luis Suarez en Jasper Cillessen.

Newcastle

Voor de sfeer ga je natuurlijk naar Engeland. Aan de andere kant van het Kanaal beschikken ze namelijk over een aantal competities waarvan wij gaan watertanden. Vooral de Championship is er een die je zeker moet bezoeken. Momenteel speelt in deze competitie Newcastle United. Je weet wel, die ploeg uit dat plaatsje waar Geordie Shore werd opgenomen. We hoeven jullie natuurlijk dan ook niet uit te leggen dat dit dé stad is waar het ’s avonds écht los gaat. Wees dus verstandig en reis naar Engeland. Deze knotsgekke broeiplek van schitterend voetbal, liters bier en adembenemende sfeer was nog nooit zo dichtbij!

Bayern München

Echte kerels hebben geen vliegtuig of boot nodig, die pakken de auto. Maar waar ga je dan naartoe? Naar Bayern München natuurlijk. Door de ‘Deutsche Autobahn’ ben jij slechts een aantal uur verwijderd van misschien wel het beste voetbal dat Europa op dit moment te bieden heeft. Daarnaast zit je in een van de mooiste stadions ter wereld. De Allianz Arena werd door Bayern in zeer korte tijd uit de grond gestampt en ‘Der Rekordmeister’ heet jullie van harte welkom.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog