Logo Voetbalblog
Zaakwaarnemer Zivkovic: ‘Hij heeft nog één kans’
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Zaakwaarnemer Zivkovic: ‘Hij heeft nog één kans’

De jonge aanvaller maakte anderhalf jaar geleden de overstap naar het grote Ajax, maar is als voetballer nog niet veel gegroeid. Zivkovic is na een mislukte verhuurperiode bij Willem II weer terug bij Jong Ajax, maar moet het daar met een plek op de bank doen.

Vorige week arriveerde de spits op De Toekomst met een trainingspak van FC Barcelona en dat viel niet in goede aarde bij de fans van de Amsterdamse club. Zaakwaarnemer Guido Albers geeft in het Algemeen Dagblad toe dat die actie ‘natuurlijk niet slim was’. Toch verdedigt Albers zijn pupil: “Maar al die jongens lopen in zulke pakken naar De Toekomst en kleden zich daar om. Maar als profvoetballer kijkt Big Brother altijd mee. Dat onderschat hij soms.”

De terugkeer naar Amsterdam is zo’n beetje de laatste kans voor Zivkovic, zo weet ook Albers: “De verwachtingen waren groot toen hij anderhalf jaar terug voor Ajax tekende. Zeker nu kun je zeggen dat Richairo te hoog is ingestapt. En het is ook niet niks: ineens bij zo’n grote club. In zo’n grote stad.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog