Logo Voetbalblog
“Zeg maar effe in welke hoek je gaat schieten”
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

“Zeg maar effe in welke hoek je gaat schieten”

De spits verving PEC Zwolle-keeper Mickey van der Hart na een rode kaart en omdat PEC al drie keer had gewisseld, moest Veldwijk een halfuur lang het doel verdedigen.

“Ik was vergeten dat we al drie keer hadden gewisseld, dus ik liep naar de bank toe om Kevin Begois succes te wensen. Maar hij gaf me zijn handschoenen”, aldus Veldwijk tegenover¬†FOX Sports.

“Toen dacht ik: shit, er moet iemand op doel gaan staan. Nou ja, laat ik het dan maar zijn. Ik moet zeggen: het ging niet slecht”, vond de aanvaller. Veldwijk heeft wel eens eerder onder de lat gestaan gaf hij toe: “Ja, een jaartje in de E1…”

“Nou, je ziet het op de beelden. Ik heb er vanavond maar een beetje lacherig over gedaan. Het ziet er niet uit, zo’n lange dweil in de goal”, vertelde Veldwijk. Als doelman keerde hij zelfs nog bijna een strafschop.

“Ik zat hem al te dollen. Zeg nou maar effe in welke hoek je gaat schieten, zei ik. Dan maak ik nog een beetje kans. Maar daar wilde hij niet aan. Ik zat aardig in de buurt, ja. Maar helaas”, besloot Veldwijk.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog